Emelie

Emelies

Dag 6 – min bästa vän

Jag har så himla många fina, Goa och helt underbara nära vänner, men jag vill inte tråka ut er med att skriva fem A4 sidor, så jag tänker bara skriva om två idag. Det är Jennifer och Elin.

Elin och jag har varit vänner sedan 1998 då jag flyttade ut till Rudö från stan. Vi var “snedmittemotgrannar” och jag började i hennes klass, då hon började ett år tidigare. Så jag gick helt enkelt fram till henne och frågade om hon ville bli vän med mig, haha. Så obekymrat det var när man var liten. 😉 Så sedan dess har hon varit en av mina närmsta vänner. Lite som en till syster, vi lekta ofta alla tre, jag, min syster och Elin. Ofta kommer hon över och dricker en liter kaffe och så skrattar vi, massor. Bästa!

Jennifer och jag började umgås i högstadiet, i typ mitten av sjuan tror jag. Hur vi blev vänner minns jag faktiskt inte riktigt, helt plötsligt var det bara vi. 😉 Och vilken duo! Vi är så himla lika men ändå så olika, och jävlar, vad kul vi har ihop. Vi har varit med om så mycket under åren, glädje och sorg, Storbråk, jobbiga perioder och helt underbara perioder, vi har delat så mycket. Även om vi inte har hunnit ses så mycket nu på sistone så vet jag att hon finns där om jag behöver henne, såsom jag finns om hon behöver mig. Det är så enkelt att umgås med Jennifer, vi känner varandra utan och innan. <3

Sedan har jag hur många vänner som helst som är helt fantastiska och underbara på alla sätt och ni får gärna ta åt er om ni känner er träffade. 😉 ❤

Jag har även en änglavän som jag känner att jag måste nämna. Puss på dig Simone, jag saknar dig så otroligt mycket.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats