Emelie

Emelies

Det går uppåt

Som jag har skrivit tidigare så är matte inte min starka sida. Idag fick jag reda på hur det gick på mitt första uppdrag av 3 i mattekursen. Ett C! Wow, jag tror aldrig att jag fått mer än ett G någonsin på ett matteprov (nu var det här dock ett uppdrag vilket innebär att man får ha böcker till hjälp för att lösa uppgifterna.. men ändå!). Jag tackar dock min syster för det då hon har förklarat uppgifterna på ett så bra och pedagogiskt sätt så att jag kunnat lösa uppgifterna. ♥ Nu är det bara att gå vidare till nästa uppdrag som ska lämnas in på lördag senast. Jag har även ett prov då.. vilket blir spännande då jag endast har 60 min på mig att bli klar. Som sagt så hoppas jag bara att jag får godkänt på kursen så att jag slipper göra om den och kan söka till högskolan till höstens start. Det känns som att ett stort steg på vägen är taget nu, iallafall. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie
    Emelie

    Haha, jag märkte nu att jag skrivit två olika betygssystem.. 😛 har aldrig fått c/vg iallafall utan som mest G/E 😉

stats