Emelie

Emelies

En vecka kvaaar

En vecka kvar på matten,  sedan är den ett minne blott! (Hoppas jag iallafall..jag måste ju bli godkänd också, hehe) Har ett uppdrag och ett prov kvar innan den muntliga examinationen. Det har varit intensivt och väldigt jobbigt att plugga just matten, det hade nog varit mycket bättre egentligen att ta den på halvfart eller 75% så att man inte behöver stressa sig igenom kapitlen som dessutom är sjukt svåra att förstå. Samtidigt så är en månad egentligen mycket och eftersom jag har en till kurs efter det här och vill bli klar för att söka till hösten så var jag ju tvungen. Det är jag ganska glad över idag för jäklar var skönt det ska bli att slippa kursen! Natur 2 ser jag fram emot, speciellt andra delen som handlar om människokroppen.

Snuvig är jag också, tung i huvudet och orkeslös. Men inge feber så det är bara att bita ihop. Dock tar jag det lugnt med träningen så att det inte blir värre. Tråkigt när man precis kommit igång men vad ska man göra? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats