Höstväder | Emelies
Emelie

Emelies

Annons

Höstväder

Hua, vad det var kallt imorse när vi gick till förskolan! Vinterjackan på för min del och Elsa fick ha overallen på sig, dock med tunnare kläder under. Tycker ändå att det är lite småmysigt med kylan som kommer, det blir så friskt i luften och det är riktigt mysigt att kunna tända ljus inne och sitta under en filt utan att svettas ihjäl.

Jag gillar faktiskt alla årstider, det är fint med omväxling. Lagomt tills man tröttnat på värmen så kommer den fina hösten, förhoppningsvis kommer det även snö så småningom som gör det fint när det blivit för grått. Vintern kan dock vara lite väl lång i min smak men då blir det extra härligt när snön äntligen smälter och man får se den första videkissen, tussilagon, känna vårsolen börja värma. Doften av blommorna som dyker upp, eller av asfalten efter en regnskur. Känslan sedan när man tar på sig sommarkläderna för första gången och inte fryser när man går ut, trots korta ärmar och bara ben. Jag skulle nog tycka det var lite tråkigt i längden att bo på ett ställe där det aldrig skiftar årstider.

Sedan är det ju skönt att ta en paus från kylan ibland och ta en semester utomlands, men det är alltid lika skönt att komma hem ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats