I flyttkaos och mattekrångel | Emelies
Emelie

Emelies

Annons

I flyttkaos och mattekrångel

så ser mitt liv ut nu. Vi har börjat packa kartonger till flytten, lika bra att börja med det som ändå inte kommer användas fram till flytten, så blir det mindre att packa när det blir dags sedan.. det jobbiga är ju att lägenheten blir trängre när det står kartonger överallt.

Matten är också sjukt jobbig. Hann inte med så mycket förra veckan  eftersom vi alla mådde dåligt så nu sitter jag och försöker komma igenom det första uppdraget som ska lämnas in idag. Jag krånglar till det i huvudet så att det blir svårare än vad det är, men linjär algebra är verkligen inte min grej. Kunde det inte ha stannat vid ekvationer…? Tur att jag har en syster som är grym på att förklara! Desvärre måste jag hämta Elsa från förskolan nu vilket innebär att det inte blir något mer pluggande för ikväll när hon somnat (Chrille är sjuk igen och Elsa extremt mammig så fort jag ska göra något annat än att passa henne såå :P) jaja, jag ska nog klara det ikväll! Kommer jag bara igenom och kan skicka in uppdraget så kan jag gå tillbaka och läsa och göra träningsuppgifter så att jag förstår ordentligt.

Igår gjorde jag godaste thairätten! Men den tar vi sen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats