Emelie

Emelies

Icke linjärt..

Jag räknar ner dagarna tills jag är klar med mattekursen. Det är verkligen inte roligt, och det är grymt svårt. Just nu är det icke linjära modeller som ska läras in och ett uppdrag ska lämnas in på lördag. Då ska även ett matteprov skrivas på 60 minuter. Väldigt spännande då det tar typ 60 minuter minst att lösa ett tal för mig 😉 Men nu kör vi bara så får det gå som det går!

Igår körde jag easyline på gymmet. Det var kul, men jag vet inte om det var riktigt min grej. Visst kan det bli tungt, men det kändes inte som att jag fick kämpa så mycket. Träningsvärken finns dessutom där, men inte alls så mycket. Så nästa vecka ska jag nog testa på något annat istället. Idag blir det iallafall spinning med Emelie, även min bror och hans tjej skulle på det tror  jag. På torsdag blir det core och sedan får vi se hur det blir i helgen. Det blir ju lite mer pusslande när det finns en liten i familjen som behöver passning och en sambo som jobbar skift. Annars får jag träna hemma helt enkelt och köra dubbelt så hårt nästa vecka. 😉

Jag har även börjat organisera Elsas bebiskläder inför flytten. Hittills har jag haft de i säckar i förrådet och även i påsar i garderoberna i lägenheten. Inte så vidare praktiskt utifall det kommer att komma någon kusin i framtiden som vill låna kläder, att leta igenom säckar och försöka hitta något. Har fyllt två backar till bredden med kläder och har nog minst lika mycket till. Kan inte minnas att hon har haft så mycket kläder? I och för sig är det ju många storlekar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats