Måndag | Emelies
Emelie

Emelies

Annons

Måndag

Igår möblerade jag om i Elsas rum, nu är det barnsäkert och hennes spjälsäng står därinne. Eftersom hon rör sig väldigt snabbt nu så kändes det bäst att göra iordning hennes rum så hon kan leka därinne, i vardagsrummet finns det lite mer saker att göra sig illa på..

Inatt blev då första natten för henne i sitt rum, och det gick väldigt bra! Fick springa in och stoppa in nappen i munnen ett par gånger på kvällen (Vilket jag även gjorde när hon sov hos oss) och sedan vaknade hon och åt en gång  inatt bara. Strax efter 5 så vaknade jag av att hon pratade glatt därinne, så då fick hon komma ner på gholvet och leka en stund, innan vi somnade båda två på madrassen på golvet jag lagt ut utifall att hon skulle bli ledsen på natten. Vid 8 gick vi upp och åt frukost. Mys!

Nu har jag precis pratat med posten och skällt lite på dem. Vi väntar på en TV som ska komma och vi pratade med dem i fredags, då skulle de komma under dagen, men inmgen dök upp, och ingen hörde av sig, trots att vi var hemma hela dagen/kvällen och väntade. Idag fick jag prata med en jättetrevlig tjej som hjälpte mig och just nu håller de på att leta efter vårt paket som tydligen kommit på villovägar. Kul! Så jäkla dålig service så det är inte sant. Beställ INTE hempaket från posten säger jag bara. Nästa gång får det bli DHL eller något…

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fixa disken, runt lunch kommer Cilla och Vidar hit och busar lite, ska bli så kul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats