Torsdag och samsovning | Emelies
Emelie

Emelies

Annons

Torsdag och samsovning

God kväll!

Just nu ligger jag i sängen men ipaden, himla smidigt ibland! Elsa blev mamma-kinkig och ville inte sova kvar i sin säng, därmed blev jag förpassad till sovrummet. Det gör dock ingenting alls, då jag ändå är väldigt trött. Gosigt är det också!

Det är konstigt det där, jag trodde hela tiden att jag skulle ha så svårt att sova med lillan i samma säng, rädsla över att rulla över henne osv osv. Sen kom en period då hon vaknade på natten och ville komma över, vilket hon självklart fick. Så har det sedan fortsatt. Jag har blivit så van att jag vaknar självmant på natten även om inte Elsa gjort något ljud ifrån sig, det känns liksom konstigt att inte ha henne vid oss. Vi ska dock så småningom köpa en fullstor säng till Elsa att sova i, vilket gör det lätt för oss att lägga oss vid henne istället. 🙂

Hur gör ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats